dimarts, de juliol 25, 2006

Sense trobades i sense nens!!

Ahir tampoc vaig tenir trobada, quina llastima! Eren les 22 hores quan arribavem a casa.
Vam anar a portar els nens a La Seu d'Urgell ... estaran de colonies fins el dia 2 d'agost ..... yujuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!
Estic tant acostumada a estar amb ells i anar amunt i avall tot el dia que no se si sabre fer alguna cosa sense aquell "ai, que he d'anar a buscar els nens!".
Sembla mentida, no fa ni un dia que son fora i ja et venen al cap les seves veus i caretes i et preguntes que deuen estar fent, si els agradara el menjar, si s'enyoraran (segur que no ... quina pregunta) i quina una en deuen estar fent, sobretot l'Ona que es un terratremol i no para quieta ni dormint!
En fi, intentare gaudir de la setmaneta, anar al cinema, a sopar (no penso cuinar cap diaaaa), trobar-me amb bons amics i sobretot passar molt temps amb la meva mitja tarongeta :-)

3 comentaris:

Danni ha dit...

Aye Carme cariño, que ya te estamos echando de menos. A ver si vuelves pronto a las quedadas.
Si es verdad.. en cuando los niños se van.. no sabemos que hacer con nuestro tiempo libre, y los hechas de menos en cada cosa que haces durante el dia.
Bueno que, nos vemos el viernes??

Elbereth ha dit...

Madre mía, eso si que no me lo creo...digo yo que lo que pasará es que se acostumbra uno tanto a los niños, que luego se echa en falta, pero no me creo lo de no saber que hacer...y menos en mujeres aficionadas a las labores...
Carme, he estado un rato intentando saber que querías decir con metja tarongeta, hasta que he deducido que es "media naranja"...jajaja...me acordé por el libro de mermeladas que me traje de tu tierrina..

Carme ha dit...

Elbe, si hija, eso significa "mi media naranja" (un traductor malisimo pero el unico que me funciona). Te agradezco muchísimo el esfuerzo, más de lo que te imaginas.
Si es que las mujeres tenems intuición i recursos a mares!
Un abrazo