diumenge, d’octubre 29, 2006

EXPERIMENT "RUFFLES"

Renoi divendres, quin escàndol!

Vaig anar al metge i en sortir vaig veure que tenia temps d'arribar-me a Persones Llanes ... i fer-los la guitza perquè ja eren tres quarts de dues del migdia!

En fi, hi anava per comprar una llana per fer una bufanda Ruffles per la meva neboda Marta (el seu regal de Nadal). Em vaig decidir per unes troques de Lorna's Laces xipejades en taronja, fucsia i vermell que crec que li agradaran, jo la trobo molt divertida. Com que duia les instruccions (en anglès) per començar la ruffles, li vaig demanar ajuda a la Jen perquè era una mica complicat i allà mateix la vaig començar. Primer em vaig espantar perquè semblava que no li agafava el punt. A casa i ja més tranquil·la la cosa ja va anar millor tot i que la vaig desfer una desena de vegades però al final semblava que anava agafant forma i aquí la teniu. Hores d'ara ja la tinc ben avançada demà penjo la foto



La Hanna m'havia portat el seu llibre de "La Droguerie" perquè li vaig demanar per fer alguna coseta pels nadons que tinc esperant ... sembla que tothom s'ha posat d'acord per parir a la mateixa temporada??? Hanna, mil gràcies! i en Miquel me'l va anar a buscar a casa.
Allà mateix ja li vaig donar un primer cop d'ull i vaig decidir que la primera cosa a fer seria un kimono amb alpaca ... oh !!! quin blau més preciós vaig triar quan el comenci us en poso la foto ràpidament.

Aquest estiu, a Noruèga, concretament a Kirkeness, vaig comprar una llana d'alpaca a la qual ja li he trobat destinatari. El Pol (nét de la meva amiga Conxita) tindrà una bufanda moníssima que també he vist al llibre de "La Droguerie" ... quin suc li trauré.

En fi, ja veieu que no tinc remei ... entro a Persones Llanes per una ruffles i surto amb:
La Lorna's Laces per la ruffles de la Marta
Una Silke Alapca de color blau tipus texà de Garnstudio per una ruffles per a mi (si, per a mi mateixa!)
L'Alpaca del blau preciós per ... (ara no se si per el Pol (veí) o per al d'Avinyonet) ja ho veuré
i ... el llibre de"La Droguerie" préstec de la Hanna

Ara no sé si anar-hi més sovint o moderar-me una mica ... vosaltres què farieu???

5 comentaris:

nun ha dit...

El problema és com no tornar!!!! jajajaja!!!! Dona gust passar l'estona amb bona companyia!!! abans de teixir amb la Silk-Alpaca, tócala molt, jo ho estic fent!!!!

Anònim ha dit...

Quina meravella! T'està quedant perfecta! Jo no sé si seré capaç de fer-la mai, la Ruffles. De moment estic començant el kiri i em té mig boja.
Ens veiem aquesta tarda!

betta ha dit...

ja et moderaràs quan siguis gran! :P

Danni ha dit...

si no aprovechamos con los hobbies y con lo que nos gusta... a que sirve.!tu aprovechaaa!

A parte el Ruffles te esta quedando de maravilla. precioso!

Una abrazada grande!

zerbinetta ha dit...

hola !
quina bufanda més maca! com es fa?