dijous, de novembre 15, 2007

MOLTES COSES

Primer en Biel, que ja va nèixer fa uns mesos ... a l'Agost i encara tenia pendent de fer-li alguna coseta per aquest ivern, que si seguim així promet ser fresquet.

A mi em costa triar, però finalment em vaig decidir per aquest patró i llana de Debbie Bliss, Cashmerino Aran, molt suau i calentona.
De vegades em pregunto a mi mateixa si em penso que tinc una botiga de llanes i labors o què ... us explico. No em puc resistir a comprar llibres o revistes de punt on hi hagi encara que sigui un sol patró del que m'enamori. El problema és que també m'agrada el patchwork i cosir, així que també en col·lecciono d'aquest tema ... ai senyor quina ruïna !!
Fa cosa d'un mes que vaig rebre aquest parell


Knitting new scarves de Lynne Barr, és increïble i imprescindible, creieu-me. L'autora "reinventa" el concepte clàssic de bufanda. Suposo que per les expertes no us és cap sorpresa, però a mi m'ha impactat la creativitat i la imaginació que despren cadascuna de les bufandes, són supermodernes, M'ENCANTA.

De fet, no m'he pogut resistir a fer la primera bufanda amb una llana que vaig comprar a La Droguerie. Aquí està:


La Lynne Barr, explica que es va inspirar en una alga, la laminària saccharina, més coneguda com "Sugar Kelp" per crear aquesta bufanda... què us sembla?

Doncs res, ja veieu que això promet perquè les penso fer totessssssssss !!!!

Ah, i del llibre de la Joelle Joverson "Last minute Patchwork and Quilted Gifts", encara no he començat res, però li he posat l'ull en un cobrellit que ...
Fins la propera.

2 comentaris:

Elbereth ha dit...

PERO QUE MARAVILLASSSSSSSSSSSSSSSS, me encanta todo, los colores, los diseños...que chifladura de bufanda, es alucinante...me encanta de verdad...Eres la reina de las hadas, jajajaja. Oye enhorabuena por el embarazo de tu hermana, mi primer bebé hubiera nacido este mayo si no se hubiera truncado todo :-( Es un mes precioso para tener un bebé. Me alegro de corazón, y que de cosas bonitas va a tener...como lo que tienes es modernillo si quieres algo más pimpolludo habla conmigo eh?...tienes el mail en el perfil.

Anònim ha dit...

Ostres, increible però mai havia entrat en el teu blog! no tinc vergonya! el llibre de les bufandes, constato que és preciós i molt original. Per cert, no coneixía les HABU,vaig sentir-te que les comentaves, i en quant vaig arribar a casa el diumenge al vespre les vaig buscar a la xarxa. Crec que ja sé que demanaré als reis! MOLTES GRÀCIES!