divendres, de desembre 16, 2011

YOKOHAMA 1

Vam arribar a Tokio dimarts a matí, però tot i que semblava que teniem tot un dia per endavant ... al final se'ns va fer molt curt.
Un cop instal·lats a l'hotel, que per arribar-hi ja va ser tot una odissea, vam sortir a fer un vol i a menjar una mica.
Aquí a Japó, gairebé a tot arreu volen cash, res de VISA, així que ens vam trobar sense cash, amb un caixer que només donava diners si la visa estava expedida al Japó i una oficina de canvi on et foten els calés amb la comissió que et cobren ... en fi, si voliem menjar ja sabiem el què!

O sigui que entre una cosa i l'altra ja es van fer les 6 de la tarda i el jet lack ens va passar factura. Vam anar a dormir però a les tres de la matinada ja estavem amb uns ulls com unes taronges, però s'havia d'anar agafant el ritme.
A les 7 del matí ja ens hem llevat i hem anat a esmorzar ....OMG! quin esmorzar:
Sopa de Miso, amanida, arròs blanc amb cogombrets amb vinagre, peix ... i una cosa que es diu NATO que encara no m'he atrevit a provar però ho faré! Jo encantada de la vida!
El Joan s'ha trobat amb uns croissants fastigosos, un cafè amb llet horrorós i margarina de peix (els que el coneixeu podeu imaginar-vos la cara que ha fet), sort que encara hi havia una mica de melmelada ... patirà molt!

Després d'esmorzar hem anat a buscar un amic seu i hem enfilat cap a Yokohama. Yokohama és la segona ciutat amb més població del Japó, uns 3.310.000 habitants i està situada al sud de Tokio a uns 30 kilòmetres de distància.
Només arribar vam anar a visitar la Landmark Tower Sky Garden, de 273 metres d'alçada i des d'on tens una prespectiva de 360º de la ciutat.



Vistes de Yokohama des de la Landmark Tower
Després ja vam enfilar cap a l'estadi del Yokohama International Nissan Stadium on es juga el FIFA World Cup Club ... a veure la semifinal entre el Barça i el Al-Sadd SC i ja en sabeu el resultat, 4-0 a favor del Barça, gols de Adriano (2), Keita (1) i Maxwell (1). 
La veritat és que l'espectacle va ser a les grades perquè no us podeu imaginar l'afició que tenen pel Barça aquests Japonesos, és increïble! Ara, només tenien a la boca el nom de "Messi" i en aquest partit no el van veure marcar, però l'adoren ... i qui no!


Ubicació afició blaugrana



Ara tenim una parell de dies per explorar Tokio!






2 comentaris:

betta ha dit...

nena, genial!! em sap greu que passèssiu gana, però al menys va bé per la línia! ;)
ara ja saps... busca un todo a cien!!! ja veuràs!! ;)

Glòria Fort Mir ha dit...

... i a comprar llanes!!!!! Veig que no ha canviat gaire en 20 anys... vull dir Japó i el Joan, he, he!!!
Quan tornis m'has d'ensenyar el punt ple de forats de la bufandeta de l'Ona.... tinc unes agulles circulars i una troca de llana esperant... i espero tenir també una sorpresa per a tu!! Una abraçada molt gran i bon retorn!!